close
close

Formular cerere ofertă

  Nume (obligatoriu)

  E-mail (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Observații

  Rama de etansare combi EKW si EKS

  Pret: 666 Lei

  EKS_650x650Descriere produs:

  Puteti beneficia de mai multa lumina naturala prin combinarea ferestrelor pe orizonatala si verticala, utilizand ramele de etansare combi.

  Ferestrele combinate pe verticala trebuie sa aiba aceeasi latime, iar cele combinate pe orizontala trebuie  sa aiba aceeasi inaltime.  De asemenea, puteti combina oricate ferestre doriti, atat pe verticala, cat si pe orizontala, cu ramele combi potrivite.

  Sunt create pentru drenarea sigura si eficienta a apei si sunt disponibile in diferite versiuni pentru a se potrivi diferitelor tipuri de invelitori si combinatii de ferestre. Pentru o instalare profesionista, corecta si rapida a ferestrelor, folositi si produsele de izolare care reduc semnificativ pierderile de caldura: kitul de izolare termica BDX si folia de vapori BBX.

  Caracteristici produs:

  • Rame de etansare combi EKW si EKS pentru montajul ferestrelor de mansarda in combinatii, respectiv pe invelitori ondulate EKW si plate EKS.

  Garantie produs 10 ani.

  * Preturile NU includ TVA, pentru mai multe informatii despre produsele VELUX va rugam sa solicitati oferta de pret sau sa ne contactati telefonic la numarul 0213260084.

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.