close
close

Formular cerere ofertă

  Nume (obligatoriu)

  E-mail (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Observații

  Fereastra de mansarda GLL 1061 – Standard Plus

  Pret: 1357Lei

  VELUX_GLL_500x650Descriere produs:

  Aceasta noua fereastra din lemn, cu operare superioara este optimizata energetic cu ajutorul celei mai recente inovatii VELUX – sistemul izolator ThermoTechnologyTM, pentru a mentine locuinta calduroasa. In plus, are o garnitura suplimentara si geam laminat la interior pentru mai multa siguranta.

  Bara unica de operare superioara, din aluminiu, o recomanda pentru cele mai multe inaltimi de montaj, iar operarea superioara iti permite pozitionarea obiectelor de mobilier sub fereastra si totodata deschiderea confortabila a acesteia.

  Caracteristici produs:

  • Bara de operare superioara

  Fereastra se deschide usor chiar daca sub ea este amplasat mobilier si poate fi montata la 90 de centimetri fata de pardoseala pentru ca tu sa te poti bucura de priveliste.

  • Clapeta de ventilare integrata

  Clapeta de ventilare integrata  face posibil ca aerul proaspat sa patrunda in interior chiar daca fereastra este inchisa, in timp ce filtrul de aer incorporate tine praful si insectele la distanta.

  • Filtru pentru praf si insecte

  Cu o singura actionare a barei de operare, aerul proaspat si curat va patrunde prin partea superioara a ferestrei chiar daca  fereastra este inchisa, iar tu  nu trebuie sa-ti faci griji in privinta prafului si a insectelor.

  • ThermoTechnology

  Noul si inovatorul sistem  izolator ThermoTechnology iti transforma fereastra intr-un scut extrem de puternic impotriva vantului si temperaturilor reci. In combinatie cu garnitura suplimentara pentru etansare, ofera acestuia model de fereastra o mai buna eficienta energetica, mentinand confortul termic interior.

  • Garnitura suplimentara

  Garnitura suplimentara imbunatateste etanseitatea ferestrei. Prin urmare, te poti bucura de un climat interior placut fara curenti de aer nedoriti. In combinatie cu sistemul izolator ThermoTechnology, confera ferestrei o performanta energetica excelenta.

  • Geam termoizolant din 3 foi de sticla

  Te poti odihnni, lucra sau juca in siguranta sub aceasta fereastra de mansarda datorita geamului interior laminat. In cazul in care sticla este lovita foarte puternic si se sparge, nu se poate fragmenta si imprastia. Este ideala daca iti doresti protectie suplimentara si liniste interioara.

  • Trecere usoara la actionare cu telecomanda

  Daca iti doreste confortul deschiderii si inchiderii ferestrei de la distanta, poti transforma fereastra GLL intr-una electrica cu ajutorul motorului KMG 100K si al sistemului de operare electrica KUX110.

  • Curatare usoara

  Pentru curatare, roteste fereastra 180° si fixeaza opritorul pe toc, pentru a avea ambele maini libere.

  Garantie produs 10 ani.

  *  Preturile NU includ TVA, pentru mai multe informatii despre produsele VELUX va rugam sa solicitati oferta de pret sau sa ne contactati telefonic la numarul 0213260084.

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.