close
close

Formular cerere ofertă

  Nume (obligatoriu)

  E-mail (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Observații

  Ghid pentru alegerea corecta a produselor

  BROSURA ACCESORII

  Rulourile decorative si parasolare originale VELUX sunt alegerea perfecta pentru ferestrele tale de mansarda. Ele asigură intimitate si cel mai bun control al luminii pentru casa ta, precum si cea mai eficientă protectie impotriva caldurii si insectelor. Comanda acum rulouri sau rolete VELUX in functie de dimensiunea si modelul ferestrei tale de mansarda. Noi iti garantam potrivirea perfecta.

  BROSURA FEREASTRA ACOPERIS TERASA

  Ferestrele pentru acoperis terasa pot schimba semnificativ aspectul unei incaperi. Sunt cea mai rapida modalitate de iluminare naturala si ventilatie, creand acel sentiment de deschidere a spatiilor de sub acoperis si avand un impact vizual spectaculos. Gama de solutii VELUX pentru acoperis terasa include fereastra cu actionare electrica, fereastra cu operare manuală cu ajutorul unei tije telescopice (am bele variante se pot deschide) si fereastra fixa, care nu se deschide.

  LISTA DE PRETURI

  Grupul VELUX a revolutionat conceptul de fereastra de mansarda. Astazi, suntem cunoscuti pentru abilitatea noastra de a dezvolta produse de inalta calitate care definesc standardele industriei. 70 de ani de dezvoltare de produs au consacrat grupul VELUX ca fiind cel mai inovator brand de pe piata, care genereaza in permanenta noi si mai bune modalitati de indeplinire a viziunii actuale cu privire la locuirea sustenabila.


  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.