close
close

Formular cerere ofertă

  Nume (obligatoriu)

  E-mail (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Observații

  Fereastra de mansarda GLU 0061 – Standard Plus

  Pret: 1666 Lei

  VELUX_GLU_500x650Descriere produs:

  Noua fereastra care nu necesita intretinere este ideala pentru bai si bucatarii sau pentru incaperile in care designul interior impune un finisaj alb.

  Miezul sau din lemn tratat termic este acoperit cu un strat de poliuretan rezistent la apa si praf, pentru izolare termica excelenta si durabilitate.

  Fereastra necesita doar o curatare minima si nu implica revopsire. Avand bara de operare superioara, poate fi pozitionata cu succes deasupra chiuvetei sau cazii de baie si este potrivita pentru cele mai multe inaltimi de montaj, putand fi manevrata usor.

  Caracteristici produs:

  • Bara de operare superioara

  Fereastra se deschide usor chiar daca sub ea este amplasat mobilier si poate fi montata la 90 de centimetri fata de pardoseala pentru ca tu sa te poti bucura de priveliste.

  • Clapeta de ventilare integrata

  Clapeta de ventilare integrata  face posibil ca aerul proaspat sa patrunda in interior chiar daca fereastra este inchisa, in timp ce filtrul de aer incorporate tine praful si insectele la distanta.

  • Filtru pentru praf si insecte

  Cu o singura actionare a barei de operare, aerul proaspat si curat va patrunde prin partea superioara a ferestrei chiar daca  fereastra este inchisa, iar tu  nu trebuie sa-ti faci griji in privinta prafului si a insectelor.

  • ThermoTechnology

  Aceasta fereastra are sub stratul uniform din poliuretan un miez de lemn tratat termic pentru a obtine cel mai bun efect posibil impotriva pierderilor de caldura. In combinatie cu garnitura suplimentara pentru etanseitate la aer, izoleaza perfect, iar atmosfera din casa ta este si mai calduroasa.

  • Trecere usoara la actionare cu telecomanda

  Daca iti doreste confortul deschiderii si inchiderii ferestrei de la distanta, poti transforma fereastra GLU intr-una electrica cu ajutorul motorului KMG 100K si al sistemului de operare electrica KUX110.

  • Garnitura suplimentara

  Garnitura suplimentara imbunatateste etanseitatea ferestrei. Prin urmare, te poti bucura de un climat interior placut fara curenti de aer nedoriti. In combinatie cu sistemul izolator ThermoTechnology, confera ferestrei o performanta energetica excelenta.

  • Geam termoizolant din 3 foi de sticla

  Te poti odihnni, lucra sau juca in siguranta sub aceasta fereastra de mansarda datorita geamului interior laminat . In cazul in care sticla este lovita foarte puternic si se sparge, nu se poate fragmenta si imprastia. Este ideala daca iti doresti protectie suplimentara si liniste interioara.

  • Trecere usoara la actionare cu telecomanda

  Daca iti doreste confortul deschiderii si inchiderii ferestrei de la distanta, poti transforma fereastra GLL intr-una electrica cu ajutorul motorului KMG 100K si al sistemului de operare electrica KUX110.

  • Nu necesita intretinere ulterioara

  Spre deosebire de obisnuitele ferestre din PVC, stratul din poliuretan al acestor ferestre este uniform, fiind turnat dintr-o bucata. Astfel, cerceveaua si tocul ferestrei sunt rezistente la umiditate si la praf, iar colturile nu acumuleaza umezeala, praf sau murdarie pentru ca nu au imbinari.

  Garantie produs 15 ani.

  *  Preturile NU  includ TVA, pentru mai multe informatii despre produsele VELUX va rugam sa solicitati oferta de pret sau sa ne contactati  telefonic la numarul

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.