close
close

Formular cerere ofertă

  Nume (obligatoriu)

  E-mail (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Observații

  Fereastra de mansarda GZL 1051B – Standard

  Pret: 1085Lei

  VELUX_GZL_B_500x650Descriere produs:

  Operata cu ajutorului unui maner elegant din zinc, situat in partea de jos, aceasta fereastra de mansarda din lemn este solutia recomandata in situatiile in care este necesar montajul ferestrei la inaltime, de exemplu in cazul unui parapet inalt.

  Fereastra este echipata cu un sistem de ventilare in doua trepte care ofera posibilitatea de reglare a ventilatiei chiar daca fereastra este inchisa.

  Caracteristici produs:

  • Maner din zinc in partea de jos

  Un maner elegant din zinc pozitionat in partea de jos este conceput pentru a face usoara si confortabila deschiderea si inchiderea ferestrelor pozitionate sus.

  • Doua trepte de ventilare

  Sistemul de ventilare in doua trepte iti lasa casa sa respire chiar si atunci cand fereastra este inchisa. Apasa o data sau de doua ori pentru a regla cat de mult aer sa patrunda in interior si bucura-te de aer proaspat si curat in orice moment din zi si din noapte.

  • Filtru pentru praf si insecte

  Filtrul de aer incorporat iti ofera un mediu de locuit mai sanatos prin retinerea prafului si insectelor in exteriorul incaperii. Filtrul se curata foarte usor cu aspiratorul.

  • Curatare usoara

  Pentru curatare, roteste fereastra 180° si fixeaza opritorul pe toc, pentru a avea ambele maini libere.

  • Geam termoizolant optimizat din 2 foi de sticla

  Garantie produs 10 ani.

  *  Preturile NU includ TVA, pentru mai multe informatii despre produsele VELUX va rugam sa solicitati oferta de pret sau sa ne contactati telefonic la numarul 0213260084.

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.