close
close

Formular cerere ofertă

  Nume (obligatoriu)

  E-mail (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Observații

  Fereastra de mansarda PREMIUM GGL/GGU INTEGRA

  Pret: 4100 Lei

  VELUX_GGL_INTEGRA_500x650Descriere produs:

  Pentru confort maxim, aceasta fereastra este actionata cu un model nou de telecomanda, cu ecran tactil si programe presetate, care te ajuta sa controlezi inclusiv accesoriile electrice – rulouri decorative, parasolare, rolete exterioare – din orice colt al casei.

  Senzorul de ploaie premontat asigura inchiderea automata in caz de ploaie.

  Disponibila atat in varianta electrica cat si solara, este fereastra de mansarda perfecta atunci cand iti doresti un grad de confort ridicat sau pentru montajul la inaltimi mari.

  Caracteristici produs:

  • Bara de operare in partea de sus

  Fereastra se deschide usor chiar daca sub ea este amplasat mobilier si poate fi montata la 90 de centimetri fata de pardoseala pentru ca tu sa te poti bucura de priveliste.

  • Clapeta de ventilare integrata

  Clapeta de ventilare integrata  face posibil ca aerul proaspat sa patrunda in interior chiar daca fereastra este inchisa, in timp ce filtrul de aer incorporate tine praful si insectele la distanta.

  • Filtru pentru praf si insecte

  Cu o singura actionare a barei de operare, aerul proaspat si curat va patrunde prin partea superioara a ferestrei chiar daca  fereastra este inchisa, iar tu  nu trebuie sa-ti faci griji in privinta prafului si a insectelor.

  • ThermoTechnology

  Noul si inovatorul sistem  izolator ThermoTechnology iti transforma fereastra intr-un scut extrem de puternic impotriva vantului si temperaturilor reci. In combinatie cu garnitura suplimentara pentru etansare, ofera acestuia model de fereastra o mai buna eficienta energetica, mentinand confortul termic interior.

  • Garnitura suplimentara

  Garnitura suplimentara imbunatateste etanseitatea ferestrei. Prin urmare, te poti bucura de un climat interior placut fara curenti de aer nedoriti. In combinatie cu sistemul izolator ThermoTechnology, confera ferestrei o performanta energetica excelenta.

  •  

  Te poti odihnni, lucra sau juca in siguranta sub aceasta fereastra de mansarda datorita geamului interior laminat. In cazul in care sticla este lovita foarte puternic si se sparge, nu se poate fragmenta si imprastia. Este ideala daca iti doresti protectie suplimentara si liniste interioara.

  • Reducere a zgomotului ploii

  Geamul fereastrei  izoleaza fonic astfel incat vei putea dormi linistit chiar si in noptile furtunoase.

  • Senzor de ploaie

  Datorita senzorului de ploaie incorporat, fereastra se va inchide automat in caz de ploaie, astfel incat nu trebuie sa te ingrijorezi ca apa ti-ar putea patrunde in casa. Un beneficiu foarte util atunci cand esti plecat de acasa sau te afli in alta camera.

  • Tableta de control cu ecran tactil

  Deschiderea si inchiderea ferestrelor, rulourilor si roletelor nu a fost niciodata mai usoara. Noua tableta de control VELUX INTEGRA controleaza modul de patrundere a luminii naturale si a aerului proaspat prin simpla atingere. Tableta se poate monta si pe perete.

  • Programe presetate

  Alege dintre programele presetate inteligente pentru a controla automat fereastra si accesoriile. Programele includ caracteristici noi de securitate – de exemplu, activand programul”In vacanta”, produsele vor fi actionate pentru a simula ca esti acasa; prin programul “Cand pleci de acasa”, toate ferestrele se vor inchide automat. In plus, poti alege dintr-o gama variata de programe pentru ventilatie si umbrire.

  Garantie produs  10/15 ani.

  *  Preturile NU  includ TVA, pentru mai multe informatii despre produsele VELUX va rugam sa solicitati oferta de pret sau sa ne contactati  telefonic la numarul 0213260084.

   

   

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.