close
close

Formular cerere ofertă

  Nume (obligatoriu)

  E-mail (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Observații

  Fereastra electrica CVP

  Pret: 2628 Lei

  VELUX_CVP_INTEGRADescriere produs:

  Ferestrele pentru acoperis terasa pot schimba semnificativ aspectul unei incaperi. Sunt cea mai rapida modalitate de iluminare naturala si ventilatie, creand acel sentiment de deschidere a spatiilor de sub acoperis si avand un impact vizual spectaculos.

  Alege modelul electric CVP0673Q actionat cu telecomanda in cazul in care doresti sa ventilezi incaperea prin atingerea unui buton. Senzorul de ploaie incorporat face ca fereastra sa se inchida automat in caz de ploaie.

  Este perfecta pentru birouri, clinici, ateliere si alte medii unde sunt necesare atat lumina naturala, cat si aerul proaspat.

  Caracteristici produs:

  • Fereastra pentru acoperis terasa VELUX INTEGRA®, model CVP, se actioneaza cu ajutorul tabletei de control cu ecran tactil. Fereastra poate fi programata pentru deschidere regulata, asigurand o ventilare automata si aer proaspat.
  • Se deschide pana la maxim 15 cm pentru aerisire
  • Toc si cercevea din PVC alb
  • Geamul exterior este protejat de o cupola din material plastic transparent foarte rezistent
  • Geam standard model 73Q antiefractie pentru siguranta sporita (clasa P4A de siguranta conform EN356)
  • Cupola acrilica transparenta, model ISD 0000, este inclusa in pret. Pentru cupola acrilica mata, model ISD 0100, solicitati o oferta personalizata.
  • Poate fi accesorizata cu rulou plisat electric (model FMG).

  Garantie produs 10 ani.

  *  Preturile NU includ TVA, pentru mai multe informatii despre produsele VELUX va rugam sa solicitati oferta de pret sau sa ne contactati telefonic la numarul 0213260084.

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.