close
close

Formular cerere ofertă

  Nume (obligatoriu)

  E-mail (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Observații

  Jaluzele romane Colour Collection by Scholten & Baijings

  Pret: Produs indisponibil Lei

  VELUX_jaluzea_romana_colectie_800x600Descriere produs:

  Inspirati de modul in care lumina naturala se transforma din zori și pana-n seara, Scholten & Baijings au creat in exclusivitate pentru VELUX Colour Collection sase modele surprinzatoare (FHB).

  Designul noilor modele descrie calatoria zilnica a luminii de la rasarit catre momentul stralucitor al amiezii, devenind o sclipire intensa odata cu lasarea serii.

  Toate materialele sunt croite individual, dezvaluind in mod diferit culorile. Astfel fiecare model devine o piesa unica de arta, iar fiecare utilizator, un artist al spatiului interior.

  Caracteristici produs:

  Scholten & Baijings, designerii din Amsterdam, si-au castigat aprecierea internationala prin simtul lor rafinat de a combina culorile, grafica vibranta si detaliile impecabile.

  Culori si variante de operare:

  • 6 materiale textile contemporane: 3 din material dens pentru blocarea luminii, 3 din material transparent pentru filtrarea luminii.
  • Model cu operare manuala(FHB).

  FHB_SCHOLTEN AND BAIJINGS_VELUX

  Recomandat in: camera de zi, birou, spatii cu varietate de functionalitati.

  Garantie produs 3 ani.

  *  Preturile NU includ TVA, pentru mai multe informatii despre produsele VELUX va rugam sa solicitati oferta de pret sau sa ne contactati telefonic la numarul 0213260084.

   

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.