close
close

Formular cerere ofertă

  Nume (obligatoriu)

  E-mail (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Observații

  Rama de etansare pentru invelitori ondulate EDW

  Pret: 333 Lei

  EDW_650x650

  Descriere produs:

  Rama de etansare reprezinta structura exterioara amplasata de jur imprejurul ferestrei de mansarda, care se observa la exterior.

  Ori de cate ori alegi pachetul VELUX pentru montaj, te poti baza pe un montaj corect, rapid si sigur.

  Ramele noastre sunt fabricate cu precizie pentru a se potrivi fiecarei ferestre de mansarda VELUX si pentru a asigura etanseitatea la apa intre fereastra si materialul invelitorii.

  Sunt create pentru drenarea sigura si eficienta a apei si sunt disponibile in diferite versiuni pentru a se potrivi diferitelor tipuri de invelitori si combinații de ferestre.

  Caracteristici produs:

  • Rama de etansare EDW pentru montajul individual al ferestrei pe invelitori ondulate cu grosime totala de pana la 120 mm.
  • EDW 0000 reprezinta pachetul de baza si conține doar rama de etansare, nu si produsele suplimentare. Pentru un montaj mai eficient energetic si mai durabil, achiziționeaza impreuna cu rama si kitul BFX 1000 care contine folia pentru integrarea etansa a ferestrei in acoperis si un jgheab de drenaj.
  • Rama EDW 2000 include kitul de izolare termica BDX format din: folie hidroizolatoare, cadru izolator si jgheab de drenaj.

  Garantie produs 10 ani.

  * Preturile NU includ TVA, pentru mai multe informatii despre produsele VELUX va rugam sa solicitati oferta de pret sau sa ne contactati telefonic la numarul 0213260084.

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.