close
close

Formular cerere ofertă

  Nume (obligatoriu)

  E-mail (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Observații

  Tunel solar flexibil TWF

  Pret: 1497 Lei

  VELUX_Tunel solar_TWFDescriere produs:

  Asemanator cu o mica fereastra, in exterior, si cu o aplica de plafon, la interior, tunelul solar este o inventie extraordinara care conduce lumina prin tuburi reflectorizante in zonele condamnate la intuneric. Este perfect pentru incaperile secundare intunecoase hol, debara , dar si pentru camere fara pereti exteriori, incaperi de dimensiuni mici, orice incapere fara lumina.

  Se poate accesoriza cu kitul de izolare termica BFX, kitul de lumina ZTL sau cu cel de ventilare ZTV.

  Aplica interioara este subtila, eleganta, stilizata, dar efectul este cel care entuziasmeaza proprietarii si vizitatorii. Tunelul face trecerea de la obisnuit la extraordinar prin originalitate si functionalitate, oferind o noua experienta a spatiului interior, cel cu tub rigid asigurand o reflexie a luminii de pana la 98%.

  Caracteristici produs:

  • Recomandat pentru o lungime a tunelului cuprinsa intre 0.4 – 2 m intre acoperis si tavan
  • Tunelul flexibil cu o lungime de 2 m, super-reflectorizant, are un diametru de 35 cm
  • Se asambleaza usor
  • Difuzorul usor de asamblat este livrat impreuna cu un kit de izolare termica
  • Profilul exterior al ferestrei are un geam intarit de 4 mm si o cercevea detasabila. Geamul are aplicat pe exterior un tratament pentru a se pastra cat mai curat.

  Garantie produs 5 ani.

  *  Preturile NU includ TVA, pentru mai multe informatii despre produsele VELUX va rugam sa solicitati oferta de pret sau sa ne contactati telefonic la numarul 0213260084.

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.