close
close

Formular cerere ofertă

  Nume (obligatoriu)

  E-mail (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Observații

  Tunel solar rigid TWR

  Pret: 2004 Lei

  VELUX_tunel_solarTWR_600x800Descriere produs:

  Asemanator cu o mica fereastra, in exterior, si cu o aplica de plafon, la interior, tunelul solar este o inventie extraordinara care conduce lumina prin tuburi reflectorizante in zonele condamnate la intuneric. Este perfect pentru incaperile secundare intunecoase hol, debara, dar si pentru camere fara pereti exteriori, incaperi de dimensiuni mici, orice incapere fara lumina.

  Se poate accesoriza cu kitul de izolare termica BFX, kitul de lumina ZTL sau cu cel de ventilare ZTV.

  Aplica interioara este subtila, eleganta, stilizata, dar efectul este cel care entuziasmeaza proprietarii si vizitatorii. Tunelul face trecerea de la obisnuit la extraordinar prin originalitate si functionalitate, oferind o noua experienta a spatiului interior, cel cu tub rigid asigurand o reflexie a luminii de pana la 98%.

  Caracteristici produs:

  • Recomandat pentru o lungime a tunelului cuprinsa intre 0.9 – 6 m intre acoperis si tavan
  • Tunelul rigid, de 1.7 m lungime, se recomanda a se utiliza in combinatie cu extensii ZTR pentru distante mari, astfel incat sa asigure nivelul adecvat de iluminare naturala
  • Tunelul este livrat impreuna cu 2 coturi de 45 grade
  • Tunelul poate fi extins pana la maxim 6 m
  • Tunelul rigid are diametrul de 35 cm
  • Tunelul are pe interior un strat reflectorizant care asigura o reflexie a luminii de pana la 98%
  • Difuzorul usor de asamblat este livrat impreuna cu un kit de izolare termica
  • Profilul exterior al ferestrei are un geam intarit de 4 mm si o cercevea detasabila. Geamul este tratat la exterior pentru a se pastra cat mai curat.

  Garantie produs 5 ani.

  *  Preturile NU includ TVA, pentru mai multe informatii despre produsele VELUX va rugam sa solicitati oferta de pret sau sa ne contactati telefonic la numarul 0213260084.

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.